PAREM VIIS HEA TOIDU NAUTIMISEKS

Kas poleks hea, kui saaksime süüa kõike, mida vaid ihaldame, ilma igasuguste süümepiinadeta, et see meie tervisele halvasti mõjub?

Kas oled kunagi mõelnud, et miks peab just see toit kõige paremini maitsema, mis pole tervisele eriti kasulik? Miks see kõige ahvatlevam toit nii rasvane peab olema? Kas selline toit võiks maitseda sama hästi, kuid olla ühtlasi ka tervisele kasulik?

Ka meile tundub, et oma lemmiktoitu peaks saama süüa südamepiinadeta ja riskita, et see tervisele kahjulik on. Alustame näiteks maailma kõige populaarsemast toidust – friikartulitest, mis on üks maailma kõige populaarsemaid garneeringuid.

Rohkem maitset – tervislikum valmistusviis

On kahju, et tavalised friikartulid pole just eriti tervislikud.  Siinkohal avaldame Sulle saladuse – see ei pea sugugi nii olema. Sellele probleemile pakub lahenduse LIGHTFRY – kuumaõhufritüür, milles friikartulid valmivad ilma ühegi õlitilgata. Klassikalised, krõbedad ja kuldset tooni friikartulid, kuid ilma ühegi kompromissita maitse või koostise osas. Vastupidi, need maitsevad isegi paremini, sest praadimisel pole kasutatud rasva. Kõik tänu patenteeritud protsessile.

Parem maitse – Klassikalised, krõbedad ja kuldsed friikartulid

Pikem serveerimisaeg – Tänu ahju kõrgemale temperatuurile ja õlivabale süsteemile saab LIGHTFRY-ga tehtud friikartuleid kauem serveerida – hea maitse kestab kauem.

Kuni 60% vähem rasva – Olenedes vaid friikartulite tootjapoolsest eelpraadimisest.

LIGHTFRY on ahi, kus friikartulite valmistamisel kasutatakse toiduõli asemel hoopis auru ja kuuma õhku. Ettevalmistus käib kahes faasis. Esimene on aurufaas, kus toode küpseb põhjalikult. Sellele järgneb krõbedaks muutmise faas, kus kuum ja kuiv õhk annab friikartulitele krõbeda pinna. Mis veelgi parem – see kõik toimub pöörleva trumliga suletud ahjuruumis, mis tähendab, et töötajate järelvalvet on tarvis minimaalselt. Samuti pole vaja raisata elektrit toiduõli kuumana hoidmiseks. Ahjul on olemas isegi spetsiaalne 45-sekundiline programm eeltöödeldud friikartulite ülessoojendamiseks.

Säästab aega – lihtne kasutada.

Energiasäästlik – ettevalmistus toimub suletud ahjuruumis, mitte õlivannis, mida peab pidevalt kuumana hoidma.

Automatiseeritud – integreeritud puhastussüsteem aitab tööaega kokku hoida.

Maitse, tervis ja keskkond tuleb asetada esikohale. Aga kindlasti ka ohutus, tõhusus ja majanduslik pool.

Tunned erinevust – LIGHTFRY ahjus valmistatud friikartulitel on samasugune krõbedus ja tekstuur, nagu tavalistel friikartulitel, kuid palju ehtsam kartulimaitse. Puudub ebameeldiv rasvamaik.

Toit, mis on tervislik – LIGHTFRY söögivalmistamise protsessis ei lähe vaja toiduõli. Selle tulemusel valmivad sama maitsvad, kuid palju tervislikumad ja väiksema rasvasisaldusega kananagitsad, tšillijuust, friikartulid, mozarellapulgad, sibularõngad ja muu selline toit, mis muidu fritüüris küpsetamist on vajanud.

Toiduõliga seotud probleemid – Toiduõli valmistamiseks kulub tohutult loodusvarasid.  

Aitame Sul toiduõlikulu vältida! Samuti on see süsteem energiasäästlikum, kuna kasutatakse suletud ahju süsteemi – selle asemel, et õlivanni pidevalt kuumana hoida.

Turvaline köök on hea köök  – Kasutades LIGHTFRY ahju, väldid ohutusriske, mis esinevad tavapärase fritüüri puhul – näiteks, põletushaavad või tulekahju. Samuti puudub fritüürist tulev suitsuvine, mis võib ebameeldiv olla nii köögis töötajatele kui klientidele.

Efektiivsem tööaeg – LIGHTFRY-ga on kööki kergem juhtida. Toiduvalmistamine nõuab töötajatelt vähem pingutust ja automaatne integreeritud puhastussüsteem hoiab ahju ise puhtana. Te hoiate tööaega kokku, sest tööpindu ega ventilatsioonisüsteemi pole tarvis rasvaplekkidest – ja jääkidest puhastada. Kes sellega kokku puutunud, teab, et ventilatsioonisüsteemi puhastamine on ühtlasi ka väga kulukas ettevõtmine, mille tegemata jätmine võib aga olla jälle väga ohtlik. Sellised probleemid jäävad LIGHTFRY ahjuga üldse ära.

Kõik võidavad – Friikartulid toovad toitlustajale küll müügitulu ja kasumi, kuid on pikka aega nõudnud ka suuri investeeringuid ja kulusid. LIGHTFRY abil saab palju selliseid kulusid kokku hoida – ei tule osta toiduõli, ei pea kasutatud õli käitlema ega õli üldse käsitlema. Pole vaja paigaldada keerulist köögiventilatsiooni, sest õhk ei ole enam fritüürist tulevat suitsuvinet täis. Samuti pole LIGHTFRY kasutamisel tarvis rasvaeraldajat.

LightFry tootja Rootsi firma EatGood on veendumusel, et inimesed peaksid saama süüa kõike, mida armastavad, kuid nii, et sellega ei kaasne riske tervisele. Seetõttu loome ja arendame lahendusi, mis muudavad “ebatervisliku” toidu tervislikuks. Need on lahendused, mille puhul ei pea tarbija oma söömisharjumusi muutma. Kui jätkad veel traditsioonilise fritüüri kasutamist, siis ehk võiks abiks olla ka toiduõli kvaliteedi parandamiseks ja kulude vähendamiseks VITO toiduõli filtreerimissüsteem.

KÜSI LISAINFOT / KÜSI PERSONAALSET PAKKUMIST / KÜSI DEMO

Lightfry kuumaõhufritüür suurköögi toitlustajatele
Innovaatilised tooted

Lisa kommentaar

See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.