Põnevad ideed profikööki, suurkööki: kokk viskab auruses köögis punast paprikat, taustaks kombiahi.

 

Innovatsioon profiköögis ja restoranis: 15 põnevat ideed, mis on toitlustajale abiks...

 

Eltermo Profiköögid - innovaatilised profiköögilahendused_eltermo.ee

Eltermo Profiköögid (Eltermo OÜ) on üle 17 aasta maale toonud uuenduslikke suurköögi- ja baariseadmeid, esindades mitmeid tuntud tootjaid nii Euroopast kui USA-st (nt Middleby korporatsioon). Eltermo Profiköögid pakub laia tootevalikut, personaalset suhtlust ja kiiret kliendituge. Innovaatilised lahendused suurendavad profiköögi efektiivsust, mugavust ja kvaliteeti, samal ajal säästes kulusid ja aega - teenides lisatulu ettevõttele ja rõõmustades lõpptarbijaid.

2006. aastal said esmakordselt Eesti turule toodud Frucosoli automaatsed mahlapressid ja klaaside kuivati-poleerijad ning söögiriistade kuivati-poleerijad, mis vähendavad manuaalse töö vajadust ja suurendavad teeninduskiirust. Eltermo on jätkanud uuenduslike toodete otsimist vastavalt klientide soovidele ja sektori arengutele.

INNOVATSIOON PROFIKÖÖGIS JA RESTORANIS: 15 PÕNEVAT IDEED, MIS ON TOITLUSTAJALE ABIKS...

Turbochef_kiirahjud_stacked_2
Turbochef_kiirahi_kontaktgrill_2in1_promo

1. Kiirahjud

Kiirahjud on muutunud populaarseks nende võime tõttu pakkuda kiiret teenindust. Eriti soovitatav on kaaluda Turbochef kiirahjusid, mis võimaldavad toitu valmistada kuni 10-12 korda kiiremini kui tavalised konvektsioonahjud. Samas kvaliteedis mööndusi tegemata. Turbochefi unikaalses patenteeritud tehnoloogias on ühendatud kiire kuumaõhk ja osaline mikrolaine, mis tagab toidu kvaliteedi, konsistentsi, maitse säilimise. Ventless mudelid on varustatud rasvu põletava katalüsaatoriga ja võimaldavad ahjusid kasutada ka tavalise ventilatsiooniga ruumides, vähendades seeläbi vajadust kulukate ventilatsioonisüsteemide järele. Tähtis on arvestada küpsetuskambri suurust, kuna see mõjutab ahju mahtuvust ja kompaktsust.

Turbochefi kasutamine suurendab efektiivsust ja kiirust, võimaldades restoranil teenindada kliente kiiresti ja ühtlase kvaliteediga. Näiteks Mack-Bar-B-Que restoranikett kiidab Turbochefi ahjude võimet valmistada kiiresti ja kvaliteetselt erinevaid lihatooteid, ahjukartulit, pehmeid saiu ja Ameerika pannipitsat. Ahju eripärana võib veel välja tuua, et liha (nt filet mignon) ei pea pärast küpsetamist nö “rahunema”, vaid seda saab koheselt kliendile serveerida. Turbochefi ahjud on varustatud eelprogrammeeritud programmidega, muutes nende kasutamise lihtsaks ja mugavaks. Enda toodetega tuleb esmalt siiski sobiv seadistus ise ära teha, et leida optimaalseim lahendus. Eestis on Turbochefi universaalseid i5 ahjusid edukalt kasutanud üle 10 aasta Mack-Bar-B-Que ja hiljem ka Miami.

Innovatsioon profiköögis ja restoranis: 15 põnevat ideed, mis on toitlustajale abiks
Kompaktne, punast värvi pitsahi Turbochef Fire

2. Konveierahjud ja pitsaahjud

Pandeemia ajal suurenes pitsa ja burgerite populaarsus veelgi. Lisaks Middleby Marshall konveierahjudele, mida meeldib kasutada New York Pizza`le juba aastaid, on tootevalikus ka Turbochefi konveierahjud. Need on samuti ideaalsed pitsa valmistamiseks, pakkudes kiirust ja usaldusväärsust. Tootlikkus 35-100 30cm pizzat tunnis. Variandina saadaval ka split belt süsteem - võimaldab erinevatel toitudel küpseda erinevatel kiirustel, suurendades tootlikkust ja paindlikkust. Lisaks pitsadele on konveiriahjuga võimalik valmistada teisigi suupisteid (friikartulid, kanatiivad, juustupulgad, võileivad jpm). On ka ventless võimalus vastavat katalüsaator kit-i kasutades. Tabasalu Pitsastuudios huugavad nii konveierahi hhc2020 kui Fire juba aastast 2017.

Turbochef FIRE pitsaahi on suurepärane Artisan Itaalia käsitöö pitsade valmistamiseks. Ahju saab kasutada ka ilma ventilatsioonisüsteemita, muutes selle paljude jaoks atraktiivseks valikuks. Ülikompaktne Fire ei jää alla suurtele kivist pitsaahjudele. 450C kuumus valmistab värskest taignast pizza 60-90 sekundiga!

Turbochef kiirahjude kasutamine võimaldab HORECA sektori ettevõtetel laiendada oma menüüd, tõsta teeninduse efektiivsust ja kvaliteeti, pakkudes samal ajal uuenduslikke lahendusi toidu kiiremaks valmistamiseks - seda ka piiratud ruumi ja ventilatsiooniga tingimustes. Nende ahjude eeliseks on kiire, ühtlane läbinisti küpsetus, mis jätab toidu maitsvaks. Eltermo OÜ pakub laias valikus Turbochefi tooteid.

Hetkel on käimas ka eksklusiivne eripakkumine tootja poolt Euroopa laos olevatele osadele artiklitele (hhc1618, hhc2620, i3) koos kiire tarnega. Uuri pakkumist lähemalt siit!

Innovatsioon profiköögis ja restoranis: 15 põnevat ideed, mis on toitlustajale abiks

3. Automaatne lihavormija

Automaatne lihavormija on innovaatiline lahendus, mis võimaldab suurendada tootlikkust lihavormimise osas, eriti kui tegemist on suurte koguste burgerkotlettide, lihapallide või muude sarnaste toodete valmistamisega. Selle seadmega on võimalik valmistada umbes 23 burgerkotletti või 40 lihapalli minutis, mis teeb sellest asendamatu abilise suurköökides ja restoranides, kus on oluline kiirus ja efektiivsus. Tähtis on märkida, et seade sobib kasutamiseks ka vegan toodete valmistamisel, mis laiendab selle kasutusvõimalusi tänapäeva mitmekesistes köökides. Lihapallide automaatseks ümardamiseks on suurema mahu korral lihapallide masin.

Põnevad ideed profikööki, suurkööki: kokk viskab auruses köögis punast paprikat, taustaks kombiahi.
Ka-kooli-koogis-on-uuest-Unox-Cheftop-Mindmaps-ahjust-palju-abi

4. Kombiahjud

Kombiahjud on modernse köögi selgroog, pakkudes paindlikkust, efektiivsust ja kvaliteeti. Need seadmed ühendavad endas mitu küpsetusmeetodit ühes masinas, võimaldades kokkadel saavutada täiuslikke tulemusi igasuguste roogade puhul.

Unox Cheftop-X seeria on kombiahjude uusim areng, mis toob kööki 21. sajandi tehnoloogia, võimaldades seadmeid juhtida hääle abil. See hääletuvastuse funktsioon muudab temperatuuri ja niiskuse seadistamise lihtsamaks kui kunagi varem, võimaldades kokkadel keskenduda rohkem loovusele ja toiduvalmistamisele. Lisaks aitavad OPTIC.COOKING sensorid tuvastada toidu olemasolu ahjus, tagades alati ühtlase ja täpse tulemuse. Uuri siit lähemalt ja vaata videot!

Siin all tore video köögi ja ahjude tehnoloogia arengust läbi aastakümnete.:)

Neile, kes soovivad rohkem intuitiivset ja visuaalset lähenemist, pakub Unox ka Cheftop Mindmaps ahjusid, mis võimaldavad kasutajatel joonistada soovitud temperatuuri kõvera küpsetustsükli jooksul. See funktsioon teeb temperatuuri juhtimise erakordselt paindlikuks ja personaalseks. Ka näiteks kooli köögis on sellest ahjust kokkadele palju abi - eriti automaatsest pesusüsteemist, mis tänapäeval juba kujuneb standardiks ning on võimalusel igati soovitatav.

Kombiahjud (nt Unoxi pakutavad) ei ole lihtsalt seadmed, need on tööriistad, mis muudavad köögi dünaamilisemaks, võimaldades kokkadel avardada oma kulinaarseid piire ja pakkuda klientidele absoluutselt parimat. Olenemata sellest, kas vajate lihtsat puutetundlikku juhtimist või täiustatud hääletuvastust ja toidu tuvastamise tehnoloogiat, on kombiahjude maailm valmis vastama kõige nõudlikumatele köögivajadustele.

Rõhku on pandud ka kasutusmugavusele ja hooldusele. Automaatse pesusüsteemiga ahjud, mis saavad kasutada Tieffe FLICKOVEN puhastusainet, vähendavad köögipersonali koormust, võimaldades neil keskenduda toiduvalmistamisele, mitte seadmete puhastamisele. Samuti on tootevalikus FORNOLUX PLUS puhastusvahend, mis on efektiivne lahendus ilma pesusüsteemita ahjudele ja ka teiste suurköögiseadmete puhastamiseks toidujääkidest ja rasvast. Vaata lähemalt puhastuskeemia tooteid siit.

unox evereo hot fridge
Innovatsioon profiköögis ja restoranis: 15 põnevat ideed, mis on toitlustajale abiks

5. Soojakapp - ainulaadne "kuum külmik"

Soojakapp - ainulaadne "kuum külmik"

Unox on turule toonud ka soojakapi Evereo - esimese omalaadse "kuuma külmiku", mis säilitab valmistoidu serveerimise temperatuuril mitme päeva jooksul.

See innovaatiline seade võimaldab toitlustajatel valmistada toidud ette suuremate sündmuste või tipptundide jaoks. See tagab, et toidud säilitavad oma värskuse ja maitse justkui oleksid need alles valminud.

Evereo® kasutab toidu säilitamise tehnoloogiat, mis võimaldab toidul püsida bakterite kasvu piirkonnast kõrgemal temperatuuril ja säilitada serveerimistemperatuuri. See tehnoloogia aitab vähendada klientide ooteaegasid, vähendada toidujäätmeid ja minimeerida energiakasutust. Tänu sellele uuendusele on toidu hoidmine soojana muutumas uueks normiks, pakkudes lahendust, mis on nii keskkonnasõbralik kui ka tõhus toiduvalmistamise protsess.

Näide: Toit Turbochef kiirahjuga ECO ja joogid Marco serveerimisega

Kogemus: Wenzels pagariäri Londonis

POUR`D tutvustus, võimalused ja kuidas töötab?

6. Jookide ja toidu serveerimine

6.1. Vee (külm / kuum / karboniseeritud) ja valmisjookide (kohvi, tee, limonaad) serveerimiseks innovaatilised lahendused 

6.1.1. Vee (külm / kuum / karboniseeritud) serveerimine kraaniga nupust (ka käed vaba)

Marco FRIIA ühendab auhinnatud kuuma vee tehnoloogiat usaldusväärsete külma ja külma/karboniseeritud vee süsteemidega.
 
FRIIA on vähemalt 23% energiasäästlikum tänu oma vaakumisoleeritud kütte- ja usaldusväärsele, alumiiniumblokist jahutustehnoloogiale.
 
FRIIA on saadaval nii kuuma/külma kui ka kuuma/külma/karboniseeritud vee variantides ja ka hands free "käed vaba" mudelina. Seda on lihtne paigaldada, hooldada ning kasutada.
 
Elegantne letipealne kraan võtab minimaalselt letipinda ja on viimistletud kvaliteetse, harjatud metalliga.
 
FRIIA on ideaalne lahendus kontoritele, puhkeruumidele, koolidele, asutustele ja väikestele kohvikutele. Vaata videot lähemalt...

6.1.2. Valmisjookide (kohvi, tee, limonaad) serveerimine nupu vajutusega otse kraanist (ka käed vaba).

POUR'D 3 Button Concentrate (3 nuppu, kontsentraat nt espresso) on kõige kiirem, lihtsam ja paindlikum külma joogi lahendus turul.

POUR'D ühildub mis tahes siirupi või kontsentreeritud kohvi aluspõhjaga (nt espresso) ja seda saab programmeerida kuni kolme joogi suuruse jaoks.

POUR'D 3 Button Concentrate annab kasutajatele võimaluse lisada eraldi kuuma või külma vett.

POUR'D võimaldab kasutajatel väljastada mitmesuguseid jooke, sealhulgas:
- Kontsentraadist külma jooki (kuni 3 suurust)
- Kontsentraadist kihisevat jooki (kuni 3 suurust)
- Joogikontsentraadi shot'i (nt Frappe või muu kokteil)
- Eraldi liinilt kuuma vett (tee, kakao, kannu soojendus jne)
- Siirupil põhinevad joogid nagu limonaadid või jääteed (võimalused on piiritud).

Toidu serveerimine Cooktek induktsioon lahendustega

6.2. Sooja toidu serveerimiseks buffet laual tasub kaaluda "nähtamatut"…

Cooktek incogneeto - Nähtamatu letialune soojendi

Incogneeto letialune induktsiooniga buffet kuummarmiit on nähtamatu! See töötab läbi looduslike kivitasapindade, hoides toitu soojana ja värskena võimalikult märkamatul viisil. Professionaalsed teenindajad, kokad võivad nautida stiilset, mugavat disaini lisaks soojendamise täpsusele. Lisaboonuseks on see, et väga kergelt saab lauapinda vajadusel kasutada ka muuks otstarbeks (eemaldades õhukese, kerge induktsioonplaadi) ja lauapind vabaneb hõlpsalt.

Veel variante sooja toidu serveerimiseks induktsioon kuummarmiitidega. Integreeritav induktsioon soojendi, induktsiooniga Sinaqua marmiit (pole tarvis kasutada vett) ja Sinaqua Souper (supimarmiit ilma veeta).
Krõbe frititud toit on paljude inimeste lemmik, kuid kahjuks pole see alati nii kvaliteetne. Saab ka paremini - siin mõned variandid..

Lightfry kuumaõhufritüür avatud trumliga
Innovatsioon profiköögis ja restoranis: 15 põnevat ideed, mis on toitlustajale abiks

7. Kuumaõhufritüür - LightFry

LightFry kuumaõhufritüür Air Fry tehnoloogial, mis valmistab friikartuleid ja igasugust näputoitu, ilma et oleks vaja lisada ühtegi tilka õli või rasva. Selle asemel kasutatakse auru, kuuma õhku ja liikumist. Küpsetamisprotsess jaguneb kaheks etapiks. Esiteks aurufaas, mille käigus toodet põhjalikult küpsetatakse. Seejärel tuleb teine faas – krõbestamise faas, mille jooksul väga kuuma ja kuiva õhuga ventilaator annab krõbeda pinna. Kõik toimub kinnises ahjukambris pöörlevas korvis. Sellega on võimalik valmistada ka toiduaineid, mida muidu väga tavapärases õlifritüüris ei valmista (nt köögivilju). Academic Food Lab valmistab sellega isegi brokoli juurt (mis muidu on jääk).

Uurige lähemalt ja vaadake videot, et näha LightFry ahju küpsetamas ja mõista, kuidas see võib teie toitlustusettevõtet revolutsioneerida.

Innovatsioon profiköögis ja restoranis: 15 põnevat ideed, mis on toitlustajale abiks

8. Kompaktsed ja võimsad elektrifritüürid (kui eelistatakse õlivannis frittimist)

Fritüürid, nende valik ja kasutamine on oluline osa paljudes köökides, kus soovitakse pakkuda klientidele krõbedaid roogasid. FriFri, Suurbritanniast pärit fritüüride tootja, on spetsialiseerunud just nendel seadmetele, pakkudes muuhulgas maailma kõige kompaktsemat 3-vannilist põrandapealset fritüüri, mille laius on alla 60 cm.1 vanniga põranda fritüür 20cm, 2 vanniga 40cm. Iga vanni tootlikkus on ca 20 kg tunnis 7mm friikartuleid, mis tõestab, et ka väikesemõõtmelised seadmed võivad olla väga efektiivsed.

Fritüüri valikul ei tohiks keskenduda üksnes selle vanni suurusele, vaid oluline on tagada, et seade oleks piisavalt võimas ja vastaks teie köögi vajadustele. Kvaliteetsete ja krõbedate suupistete valmistamiseks on tarvis, et fritüür oleks võimeline säilitama kõrget temperatuuri ka suurema koguse toidu järjestikusel frittimisel. Kui fritüür ei suuda külmutatud toidu lisamisel temperatuuri hoida, kannatab lõpptulemuse kvaliteet. Nt friikartulid imavad siis liigselt rasva.

pitco rov fritüür e. madala õöli taseme fritüür

9. ROV fritüürid

ROV-fritüürid (madala õli mahuga (Reduced Oil Volume) fritüürid) nii elektriga kui gaasiga. USA tootja Pitco on üks maailma juhtivaid ja suuremaid fritüüride tootjaid. Pakub innovatiivseid lahendusi, nagu ROV-fritüüre, mis vajavad oluliselt vähem õli kui traditsioonilised fritüürid. Need fritüürid on disainitud nii, et need tuleb filtreerida iga 20 küpsetuskorra järel, mis tagab parima tulemuse ja pikendab õli kasutusiga. See nõue tähendab, et köögipersonal peab olema valmis õli sagedaseks filtreerimiseks, isegi klienditeeninduse ajal.

Kvaliteetse fritüüri valimine ja selle õige hooldamine on kriitilise tähtsusega, et tagada parimad võimalikud tulemused ja pikendada seadme eluiga. Tähelepanu tuleb pöörata mitte ainult seadme tehnilistele omadustele, vaid ka hooldus- ja puhastusrutiinidele, et tagada hügieenilisus ja toidu kvaliteet.

Kui soovite oma e-mailile saada infolehte “frittimise saladused”, siis küsige siit.

Innovatsioon profiköögis ja restoranis: 15 põnevat ideed, mis on toitlustajale abiks
Innovatsioon profiköögis ja restoranis: 15 põnevat ideed, mis on toitlustajale abiks

10. Õlitester ja Toiduõli Filtreerimissüsteem VITO

Fritüüriõli kvaliteedi säilitamine on ülioluline restoranide, kiirsöögikohtade ja teiste toitlustusettevõtete jaoks, et tagada nende pakutavate roogade maitse ja kvaliteet. Üheks tõhusaks viisiks õli kvaliteedi jälgimiseks on õlitestri kasutamine. See seade mõõdab TPM (total polar materials) taset, mis näitab vabade rasvhapete, monoglütseriidide ja teiste osakeste sisaldust õlis, mis tekivad kuumutamisel ja toidu frittimisel. Õigeaegne ja täpne TPM taseme mõõtmine aitab vältida õli liiga vara või liiga hilja vahetamist. Õli kasutust on võimalik optimeerida ja vähendada raiskamist ning pikendada õli kasulikku eluiga - selleks on abiks…

VITO toiduõli filtreerimissüsteem on innovaatiline lahendus, mis võimaldab toitlustusettevõtetel säästa kuni 50% õlikuludest. See süsteem parandab mitte ainult toiduõli kvaliteeti, vaid ka praetud toidu maitset, eemaldades õlist mikroosakesed (kuni 5 mikronit), setted ja süsiniku. VITO filtreerib õli kiirelt, vaid mõne minutiga, muutes selle kasutamise eriti mugavaks ja lihtsaks. Lisaks on see hooldusvaba (vajalik vaid pesta osad nõudepesumasinas pärast filtri vahetamist). Filtreid vahetakse keskmiselt 2x korda nädalas või sõltuvalt vajadusele (kui rohkem sodi, nt paneeringust jne).

VITO süsteemi kasutamine toob kaasa olulise kulu- ja ressursisäästu, aidates toitlustusettevõtetel mitte ainult vähendada toiduõli kulu, vaid ka panustada keskkonnasäästlikkusse, vähendades jäätmete hulka (vähem õli vaja kasutada ja utiliseerida) ja parandades ka kvaliteeti ja maitset. Tuntud hotelli- ja restoranikettides üle maailma kasutusel olev VITO on kvaliteettoode Saksamaalt, tuntud kui turu tõhusaim filtreerimissüsteem, mida usaldavad üle 50 000 kliendi rohkem kui 150 riigis.

VITO filtreerimissüsteemi kasutuselevõtt võib olla suureks abiks igale toitlustusettevõttele, kes soovib optimeerida oma köögi tööd, parandada pakutavate roogade kvaliteeti ja maitset, säästa märkmisväärselt ka rahaliselt (kuni 50%) ning samal ajal panustada keskkonnasäästlikkusesse (vähem õli vaja toota, ladustada, utiliseerida). Uuri lähemalt ka tootja kodulehehelt (eesti keeles) ja vaata videot siit!

Innovatsioon profiköögis ja restoranis: 15 põnevat ideed, mis on toitlustajale abiks
Innovatsioon profiköögis ja restoranis: 15 põnevat ideed, mis on toitlustajale abiks

11. Efektiivne puhastuskeemia

11.1. Fritüüride hooldus

Professionaalsete fritüüride nõuetekohane hooldus ja puhastamine on toitlustusettevõtete jaoks hädavajalik, et tagada seadmete pikk eluiga ja kõrgekvaliteediliste roogade valmistamine. Õli ja rasva kogunemine, kinnikuivanud toidu- ja süsinikujäägid võivad muuta fritüüride puhastamise keerukaks ja aeganõudvaks protsessiks. Pärast seda kui olete vana õli välja lasknud ja soovite enne uue õli sisse panekut õlivanni korralikult puhastada.

Itaalia juhtiva puhastuskeemia tootja TIEFFE poolt välja töötatud fritüüride puhastustabletid pakuvad lihtsat ja efektiivset lahendust selle probleemi lahendamiseks. Need tabletid on loodud spetsiaalselt rasva, õli ja muude jääkide eemaldamiseks fritüüridest, muutes puhastusprotsessi kiiremaks ja lihtsamaks. Regulaarne kasutamine aitab säilitada fritüüri hügieeni, optimeerida selle tööd ja pikendada kasutusiga.

NB! Kui teie ettevõte kasutab aktiivselt fritüüre ja soovite parandada nende hooldust ja hügieeni, siis võib TIEFFE FRIT TAB puhastustablettide TASUTA proovimine olla hea võimalus testimiseks. Andke teada ja saadame tasuta prooviks!

Vaata videot, kuidas kasutada fritüüride puhastustablette...

TIEFFE toodab laia valikut puhastuskeemiat HORECA sektorile, sh ahjude, grillide, nõudepesumasinate, tööpindade ja teenindussaalide pindade puhastamiseks. Need tooted on mõeldud mitte ainult fritüüride, vaid ka üldpuhastuse, põrandate, erinevate pindade ja kätepesu jaoks. Need pakuvad terviklikku lahendust toitlustusettevõtete igapäevaseks hügieeniks ja puhtuse säilitamiseks.

Lisaks pakub Eltermo OÜ võimalust osaleda puhastuskeemia kasutamise uuringus, andmaks aimu, et mis tooteid ja kui palju kasutatakse ning kas on nn kitsaskohti või spetsiifilisemaid soove. NB! Kõigile vastajatele on ette nähtud üllatusboonused. See on hea võimalus saada tuttavaks uute ja tõhusate puhastuslahendustega, mis võivad teie köögi tööd oluliselt lihtsustada ja parandada töökeskkonda.

Külastage Eltermo kodulehte ja vaadake TIEFFE puhastuskeemia valikut ning küsige huvipakkuvate artiklite kohta lisainfot.

aurupesumasin novaltec black hawk r auruga suurköögi pliidi puhastamine

12. Aurupesurid profiköögi ja suurköögiseadmete hõlpsamaks puhastamiseks

Aurpesumasinad ehk aurugeneraatoriga aurupesurid on palju abiks ka suurköökides ja erinevate restoranide profiköökides. Novaltec Black Hawk R aurupesumasin on tõhus tööriist rasvaste ja mustade pindade, nagu grillid, praepinnad ja pliidiplaadid, puhastamiseks köögis. Selle aurupuhastusfunktsioon võimaldab eemaldada rasva ja mustuse ilma kemikaalideta, kasutades kõrgetemperatuurilist auru. Lisaks on seadmel pesuainepaagi ja kuuma vee sissepritse funktsioonid, mis muudavad raskesti eemaldatava mustuse puhastamise veelgi efektiivsemaks. See on suurepärane valik neile, kes otsivad keskkonnasõbralikku ja tõhusat lahendust köögi puhastamiseks. Uuri lähemalt ja vaata videot siit!

Innovatsioon profiköögis ja restoranis: 15 põnevat ideed, mis on toitlustajale abiks
Hallins Temptainer toidu_ transpordikärud

13.Toidu Transport

13.1. Cooktek`i induktsiooniga toidu kohaleveo süsteemid

13.1.1. ThermaCube 
Soojana kohaletoimetamine kuni 30 minutit.

Unusta külmad, läbivettinud toidud! CookTeki ThermaCube toidu kohaletoimetamise süsteem (soojaplaat+kott+laadija) pakub võrdlematut sooritust temperatuuri hoidmisel ja niiskuse kontrollimisel. ThermaCube induktsiooniga soojendatav kohaletoimetamiskott on loodud toidu temperatuuri optimeerimiseks kuni 30 minutiks! Vaata videot!

 

13.1.2. Pitsa kohaletoimetamise süsteem
Toimeta kohale kuum pitsa justkui see oleks otse ahjust võetud.

Peaaegu kümnendi jooksul on juhtivad ketid ja nutikad sõltumatud pitsaettevõtjad kasutanud CookTeki pitsa kohaletoimetamise süsteemi ja sellega seotud VaporVent kotte, et toimetada kliendini tulikuum, krõbe pitsa. Vaata videot!

13.2. Konvektsioonisoojusega Hallins Temptainer toidu transpordikärud

Temptainer toidu transpordikärud on ideaalsed lahendused suurtele toitlustusettevõtetele ja catering-firmadele, võimaldades toitu transportida ja hoida kvaliteetselt pikema aja vältel. Saadaval on nii neutraalse, soojenduse kui ka jahutusega mudelid, mis sobivad erinevate toitlustusvajaduste rahuldamiseks.

Innovatsioon profiköögis ja restoranis: 15 põnevat ideed, mis on toitlustajale abiks

14. Elektrilised tõstekärud - Hallins Newton

Hallins Newton elektrilised tõstekärud pakuvad ergonoomilist ja ohutut lahendust raskete asjade tõstmisel või kui töökohustuste täitmisel on palju korduvaid tõstmisi. Need kvaliteetsed ja vastupidavad tõstekärud on saadaval erinevate kandevõimetega, alates 50 kg kuni 250 kg, sobides kasutamiseks mitmesugustes tööstusvaldkondades. Tõstekärude kasutamine aitab vähendada tööga seotud vigastuste riski ja parandada töökeskkonna ohutust. Uuri lähemalt ja vaata videot!

säästa loodust ja 95% kätepaberite kulust efektiivsete kätekuivatitega

15. Efektiivsed elektrilised kätekuivatid restorani klientide wc-desse

Fumagalli elektriliste kätekuivatite seerias on nüüd ka harjadeta mootoriga ja varustatud UV lambiga (bakteritsiidne) Speedmax 300, pakkudes kiiret ja hügieenilist kätekuivatamise lahendust restoranide ja avalike asutuste tualettruumides. Elektrilised kätekuivatid on oluliselt säästlikumad kui kätepaber, vähendades nii kulusid (säästa kuni 95% kätepaberite kuludest) kui ka keskkonnamõju. Uuri lähemalt siit!

 

Kas tekkis küsimusi ja soovid lisainfot?

Eelnevalt mainitud uuenduslikud tooted ja lahendused aitavad muuta HORECA sektori ettevõtete igapäevatööd efektiivsemaks, tulusamaks, keskkonnasõbralikumaks. Suurköögiseadmete kasutamist mugavamaks, hügieenilisemaks ja töötajatele ergonoomilisemaks, pakkudes samal ajal kvaliteetset ja tervislikku toitu ning kiiret teenindust oma klientidele. Samuti säästa nii aega, raha kui energiat ja vähendada keskkonna jalajälge.

Küsimuste korral võtke julgelt ühendust info@eltermo.ee või telefonil 56 568 268 või lepime konkreetse aja siit, arutamaks lähemalt teie projektist või soovidest.

SUVEKAMPAANIA
Eltermol on e-poes käimas ka SUVEKAMPAANIA ning paljud tooted e-poes soodushindadega.

Ostukorvis lisasoodustus -5% (ka soodushinnaga toodetele) koodiga: ELTERMO-SUVI-5

Kutsume huvilisi liituma ka uudiskirjaga ja sotsiaalmeedia kanalitega facebook.com/eltermo.ee , instagram.com/eltermo.ee