Näitan kõiki 4 tulemust

Vaakumpakendaja on igasugusele restoranile suurepärane investeering profiköögi seadmena. Vaakumpakendamine pikendab teie toodete säilivusaega, vähendab toidujäätmeid ja hoiab toidud kauem värskena. See omakorda parandab teie restoraniäri kliendikogemust ja suurendab kasumit.

-20%
1 199,00 
-20%
945,00 
-20%
Laost otsas
97,00 

Korduma Kippuvad Küsimused vaakumpakendajate kohta:

Kas valida kambrita või kambriga vaakumpakendaja?

Kui kavatsete osta professionaalset vaakumpakendajat, siis on kambri ja kambrita vaakummasinate vahel mõningaid erinevusi, mida peate enne otsuse tegemist teadma. Püüame neid selgitada.

Kambriga vaakumpakendajat loovad vaakumi suletud ruumis (kambris), mille tulemuseks on täpsem vaakum. Tehnilises mõttes on kambris tekkiv vaakum vahemikus 3–8 mbar. Kuid lihtsates või välistes vaakumpakendajates ei ületa see avatud atmosfääris rõhku 130 mbar.

Teine erinevus seisneb kottide tüübis. Väliste vaakumpakendajate jaoks peavad kotid olema spetsiaalsed ja neid nimetatakse reljeefseteks kottideks. Need koosnevad kahest erinevast materjalist, üks külg on sile ja teine ​​reljeefne. Reljeefse tekstuuriga pool imiteerib kärge ja tehniliselt on see spetsiaalne kott välise vaakumi tekitamiseks. Teisest küljest võivad kambriga vaakummasina kotid olla tavalised, sissetõmmatavad, lamineeritud või isegi reljeefsed.

Ruumi osas kipuvad ilma kambrita vaakumpakkimismasinad olema väiksemad kui kambriga masinad.

Millise toote jaoks soovite vaakumpakendajat kasutada?

Teine oluline tegur vaakumpakendaja tüübi valimisel on teada suletud toodete edaspidist kasutust. Kui teie eesmärk on küpsetada toitu vaakumis või “sous-vide” all, siis välisvaakummasinate all suletud tooted ei tee seda tööd, kuna reljeefsed kotid kaotaksid vaakumi.

Lihtsamad välised masinad vajavad hoolduseks vähem sekkumist, kuna õhutiheda kambri tihendi jaoks ei toimu õlivahetust ega tihendite vahetust.

Miks kasutada vaakumpakendajat?
  • Säilitatud originaalmaitse
  • Säästab raha
  • Täiustatud tooteesitlus
  • Pikendatud säilivusaeg.
  • Keemilisi säilitusaineid pole vaja
  • Kiire ja tõhus pakkimine
  • Marineerige liha
  • Välistest elementide suletud barjäär

KÜSI JULGELT LISAINFOT VÕI PAKKUMIST!




    See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.